Ugrás a tartalomhoz
dec. 20. 2007

Házirend

 

 

1) Szabadságotokban áll bármit bekommentelni, de csak azokra a kommentekre fogok érdemben válaszolni, amelyek megadják a másik emberi lénnyel szemben elvárható tiszteletet a blog szerzőjének és az aspiekülönítmény többi tagjának -- ellenkező esetben hajlamos leszek azt gondolni, hogy csak sértegetni akarsz, és ignorálom az egészet a gébe. Ugyanez vonatkozik a súlyos szövegértési problémákról tanúbizonyságot tevő kommentekre is.

Sajnos a blog fennállásának 3 éve alatt bebizonyosodott, hogy bizonyos emberek a moderálás hiányát a gyengeség jelének tekintik, és idejönnek bomlasztani. Mostantól új policy lép életbe: ha úgy ítélem meg, hogy ismeretlenül személyeskedsz, trollkodsz, vagy más módon bomlasztasz, kíméletlenül moderálni fogok.

2) A politizálást legyetek szívesek minden körülmények között mellőzni. Plíz. Ezzel csak egy sor fölösleges konfliktus generálódik, és eltereli a figyelmünket az Ügyről. ;) Különben is, erre ott van az internet fennmaradó 99,99999%-a.

3) A blogot időről időre betalálja egy-két olyan arc, akik megpróbálják kifejteni ilyen-olyan formában, hogy a) az AS hülyeség, egyike a pszichiátria legújabb béna kreációinak és/vagy b) csak bebújunk az AS mögé, ahelyett, hogy megpróbálnánk megoldani a problémáinkat. Amennyiben te is ilyen kommentet terveznél elhelyezni, azt javaslom, előbb inkább számolj el tízig, és próbálj egy picit alaposabban utánanézni a problémának. Azok, akik ezen a blogon AS-tulajdonosnak vallják magukat, többségükben magasan képzett, diplomás emberek, akik a verdikt kimondása előtt igen alaposan, minden apró részletet tekintve utánajártak a kérdésnek. Azzal, hogy kétségbe vonod az ítéletüket, kvázi lehülyézed őket. (Is. Meg az orvostudomány prominens képviselőit is.)

 

5) Bármilyen kérdéskérésóhajsóhajpanaszt szívesen fogadok, és igyekszem válaszolni is rájuk. Nem biztos, hogy egyből, mert sajnos elég elfoglalt vagyok. De a szándék megvan.

süti beállítások módosítása